[DCTOUCH]

By: Ghadafi Abdul Rahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 24-Jan-2009 14:45 Email | Share | | Bookmark

ini adik ipar aku....shot ni aku dpt masa wife aku malisa practice make up...ha3...saja je suka2..




Thursday, 1-Jan-2009 18:11 Email | Share | | Bookmark

gambar yg aku shoot di tangga rumah tok su alor star 20 dis yg lalu....terdahulu reception pasangan ni berlangsung di dewan universiti insaniah....






Wednesday, 31-Dec-2008 16:14 Email | Share | | Bookmark

a meeting with an old friend...nengokkan muka kwn aku ni rasanya smua dh kenal kot....klau yg suke nengok siri sinderella baru2 ni, ha ini la HERO nye si bront palarae...kitorg dh lama sgt x jmpak...ada la dkat 8 thn kot...dulu sekelas, sama2 d KSAH astar.....tp tu crita lama...masing2 dh ada life sndri... hope 2 see u again bro.....


ini pose mata kena tiup hangin katanye....masih gila mcm skolah dulu hg ni bro...keh3!


dok lepak sblah lori kitorang ni sbenonye


dlm dok borak ngan aku pn sempat lg gi melayan peminat jap...jeles aku....cesss!!!


Sunday, 28-Dec-2008 09:44 Email | Share | | Bookmark
Solemnization : Sharifah Suhailah & Wan Mohd Se'agar

mjlis ni berlangsung 19 dis lalu...di jln Kuala Kedah.....














Monday, 22-Dec-2008 05:52 Email | Share | | Bookmark

photos ni aku captured 14hb lpas...hr ni baru ada kesempatan nk upload...wedding depa ni d alor mengkudu, astar....kali ni baru ada kesempatan buat outdoor selain bendang ha3!







yang ni plak shot masa aku tumpang shoot dgn op nazri suboh n asmady ahmad d dpan umah tok su...he3!lama dh jgak ni...last week mcm tu


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net