[DCTOUCH]

By: Ghadafi Abdul Rahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 20-Feb-2009 02:48 Email | Share | | Bookmark

Alhamdulillah...Alif dh selamat bercukur rambutnya....maka skang botakla syg papa ni buat sementara.....


Thursday, 19-Feb-2009 16:45 Email | Share | | Bookmark

my dearest wife dlm wajah yg kelihatannya sgt ottai....he3....saja je test texture

my dearest masa kami ke png aritu...aku jadik boss, dia plak yg memandu


Wednesday, 18-Feb-2009 07:14 Email | Share | | Bookmark

hai dh lama x online ni rajin la plak aku mengupload gambag...ini kitty, aku jmpa kt tepi jln nyaris dilanggar keta....aku bwk blk dgn xde niat nk bela pn ...ltak je tepi umah asalkn slmat dr jln yg sibuk...sehari 2 hari still dia x ke mana, lastly jd kucing peliharaan la si ktty ni,.....poor kitty....





Wednesday, 18-Feb-2009 04:14 Email | Share | | Bookmark

last pict ni diambil sebelum alif dimasukkan ke spital sbb jaundice.....lpas ni insyaallah entry alif yg telah dibotakcengkan akan di up kan.....


Saturday, 14-Feb-2009 05:03 Email | Share | | Bookmark

Alhamdulillah jam 1404 anak sulung aku selamat dilahirkan ke dunia dgn berat 3.3kg pd 10 feb 2009....welcome my son....i name him Muhammad Alif Zafran bin Mohd Ghadafi.....bangga sungguh aku kini bergelar papa n of course the same feeling xperience by my dearest Malisa which now became mama...kehadiran Alif sungguh menceriakan hidup kami dan membuatkan kami semakin kuat mengagongkan kebesaran Ilahi...sesungguhnya Dia maha pemurah lagi maha penyayang.....kt cni aku up kan sket picts hari2 2,3 dan 4 usia Alif..........





gambag hat ni aku sndri pn x pasti kenapa aku edit smpai kehijau-hijauan...kah3!



[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net